Închide meniu
Your Cart

Livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii:

Pentru comenzile care depasesc suma de 1000 € fara tva, transportul este GRATUIT pentru produsele din categoria "Pentru Magazin, Pentru Companii, Pentru Horeca si Siguranta Trafic "  pana in orasele resedinta de judet si termenul de livrare este minim 3-5 zile lucratoare.

  • conform contractului, pentru expeditiile de peste 3 m lungime sau de peste 100 kg greutate, in perioadele aglomerate livrarea se va face din sediile urgent cargus curier.
  • in cazul in care greutatea coletelor depaseste 5 kg plata se va efectua numai prin ordin de plata, nefiind posibila trimiterea acestora cu plata ramburs.
  • colete neridicate/refuzate la livrare: in cazul in care clientul refuza preluarea coletului la livrarea la domiciliu sau nu ridica un colet livrat la centrele urgent cargus in maxim 5 zile lucratoare de la data livrarii, acesta va fi returnat catre depozitul frameworks iar costurile administrative, de transport, de returnare a coletului si cele aferente consumabilelor folosite pentru livrarea initiala vor fi refacturate clientului.


Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari si 2-3 zile lucratoare pentru orasele mici. Pretul transportului se calculeaza in functie de greutatea coletului si zona/distanta. 

  • pentru localitatile in afara retelei de curierat, livrarea se va face contra unei taxe suplimentare.
  • pentru expeditiile de peste 3 m lungime sau de peste 100 kg greutate, ridicarea se va face din sediile regionale  ale firmelor de curierat.

Scopul nostru este sa livram achizitiile dumneavoastra in cel mai rapid si eficient mod posibil. Produsele comandate se livreaza in toata tara. Livrarea se face prin firma de transport sau curierat rapid (urgent cargus) cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare cu preturi reduse conform contractului. 

Costurile aferente transportului intra in sarcina cumparatorului pentru comenzile pana la 1000 €+tva  la produsele din categoria "Pentru Magazin, Pentru Companii, Pentru Horeca si Siguranta Trafic "  si vor fi achitate in momentul livrarii direct catre societatea de curierat. Produsele din categoria rafturi depozitare si rafturi easykit nu beneficiază de transport gratuit.

Produsele pot fi ridicate si direct de la magazinul nostru din parcul comercial doraly, sos. Bucuresti-urziceni nr.14A, afumati, ilfov. In cazul in care produsul ales de client nu este disponibil in stoc, termenul de livrare va fi comunicat telefonic de catre un reprezentant al firmei noastre.